Menj vissza   Tozo közösség > Hír > Táplálkozás - Táplálékkiegészítés
Regisztráció Blogok Súgó Tagjaink Mai üzenetek Keresés Mai üzenetek Jelöld a fórumokat olvasottnak

   Szerző

ToZo
XtraAdmin
Hírek: 400
Összes olvasása
   Hír Kategóriák
   Felhasználói Menü
   Újdonság a piacon:H2O3-az élet vize
A problémát a szervezetünk folyamatos elsavasodása és az elkerülhetetlen rossz táplálkozásunk, a stressz és a káros környezeti hatások együttesen okozzák.
   Teljes cikk / hír
Az Ön napi fiatalsÁgÁnak a forrása.
H2O3 - pH-szabályzó egy teljesen újszeru eloállítási és aktiválási eljárási módja a tiszta víz eloállításának. H2O3 - pH-szabályzó egy teljesen natúralapú természetes preparátum, min-dennemu egyéb kiegészíto anyagok nélkül.
A H2O3 a víz még olyan eddig ki nem fejlesztett elemi erőinek minőségének nyomán indul el, ami az organizmusunkra pozitívan hat, és ilyen csodálatos módon szolgálja a mi egészségünket. A víz, melyet egy bizonyos formában kezelnek, felel azért, hogy az emberiség örök problémáját, az öregedést megállítsa. Ezt a problémát a szervezetünk folyamatos elsavasodása és az elkerülhetetlen rossz táplálkozásunk, a stressz és a káros környezeti hatások együttesen okozzák. A szervezetünk elsavasodása vezet az idő előtti cella halálhoz és az elsalakosodáshoz.
S itt segíthet a tudósok ama felismerése, hogy a teljesen természetes út az optimális 8-9 pH értékű bázis víz mindennapos fogyasztásában található meg.
A H2O3 –al sikerült előállítani egy ipari szabadalmi eljárást, melyben egy magas szintű különleges ionizálással tartóssá tették a H2O3 -koncentrátumot.
A H2O3 koncentrátum 13-as Ph értéket mutat fel, és ezt a fogyasztók a normál vezetékes vízhez keverik. 10-20 ml koncentrátum kell 1 l vízhez, mely így már 8-9 pH- értékűvé válik, s melyet egy napra elosztva kell elfogyasztani.
A H2O3 közvetlenül és tartósan savtalanítja a testünket. Ez már tartós fogyasztásra, és sportolóknak is ajánlott.
A magas fokú ionizálással – egy ugyanúgy szabadalmaztatott vízkezelési technikai eljárással – nyerünk egy bámulatos minőséget, mely kifogástalanul rámutat arra, melynek a hatásmechanizmusait a tudósok még nem tisztázták.
*
   szerző:: tozo, at: 2007/11/12

tozo.hu © 2007 by Tozo.huMinden időpont GMT +2 alapján jelenik meg. A pontos idő 12:51.